Golden Yacca - detoxikace pomocí saponinů

Golden Yacca je přírodní rostlinný produkt obsahující steranové a terpenové saponiny, které se získávají šetrnou technologií z rostliny Yucca Schidigera. Golden Yacca je doplněk stravy, nejedná se o lék.

Saponinové složky v rostlině Yucca Schidigera snižují povrchové napětí všech sedimentů a škodlivých elementů v krvi, rozřeďují je a tímto způsobem napomáhají k jejich odstraněni z lidského těla, tedy napomáhají k detoxikaci organismu (schválené zdravotní tvrzení podle platných nařízení a odborného výkladu EU).

Steranové a terpenové saponiny podporují látkovou výměnu probíhající v živém organismu. Saponiny snižují povrchové napětí, které znemožňuje kapalinám zvětšovat svůj povrch. Pokud dojde ke zvýšení povrchového napětí, kapalina nemůže přilnout na celý pevný povrch a tvoří na něm kapky, nebo se nedokáže dostat mezi dvě tuhé částice nebo tuhou částici a pevnou plochu. Tento stav na druhé straně umožňuje tuhým částicím přilnout na pevném povrchu. Tekutina je nedokáže „spláchnout". Pokud dojde ke snížení povrchového napětí, plocha se stává smáčivější, tekutina se rozplyne po celé ploše a dostává se také mezi tuhé částice nebo mezi částice a plochu. Tímto aktem tekutina obklopí tuhé částice a vytvoří z nich pravé nebo nepravé roztoky. Prostě emulguje a odstraní je z místa přilnutí. Nejedná se o makroskopický proces. Dochází k uvolňování molekuly po molekule.

Saponiny působí ryze fyzikálně. To se projevuje v jejich činnosti, může pomoci všude tam, kde je společným jmenovatelem usazování tuhých částic v důsledku normálního nebo zvýšeného povrchového napětí. Léky působí v organismu chemicky nebo biologicky. Chemickým působením rozumíme skutečnost, kdy se na některé struktury nebo látky léky chemicky vážou, něco rozkládají, něco syntetizují. Jiná situace nastává u saponinů. Ty účinkují pouze fyzikálně, to znamená, že snižují povrchové napětí, ale s ničím se neslučují, nic nerozkládají, nic neurychlují, nic nezpomalují. Golden Yacca naším organismem „proteče", aniž by nějakým způsobem působila chemicky nebo biologicky. V tom tkví také podstata její činnosti, ale v tom je také háček pochopení její funkce.

 

JAK SE UŽÍVÁ GOLDEN YACCA

Doporučená denní dávka pro dospělého člověka jsou 2 tobolky (1 g) denně, ráno a večer (1-0-1). Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Případné předávkování nemá škodlivé účinky.

Kůra na pročištění organismu vyžaduje užívat nejméně tolik balení GY 22g, kolik má člověk "křížků". To znamená - třicetiletý člověk alespoň jedno balení GY 75g, šedesátiletý alespoň jedno balení GY 150g atd. Praxe ukazuje, že dnešní generace má organismus zanesený více než dříve, a proto se doporučuje tuto dávku zvýšit alespoň o balení GY 75g.

Přípravek není určen pro děti do 3 let. Doporučená denní dávka pro děti od 3 do 10 let je půl kapsle ráno, půl večer. Děti nad 10 let užívají dávky jako dospělí.

Je důležité, abyste tobolku zapili studenou nebo vlažnou tekutinou, při vyšších teplotách dochází ke zničení účinných látek.

 

OBSAH - SLOŽENÍ

  • extrakt saponmů z rostliny Yucca Schidigera v želatinových tobolkách bez chemických přídavků
  • steranové a terpenové saponiny, uhlohydráty, vláknina, tuky, bílkoviny

 

UPOZORNĚNÍ

Golden Yacca je doplněk stravy, nejedná se o lék. Výživový doplněk není určený jako náhrada pestré stravy ani léků. Člověk, který užívá preparát Golden Yacca, se i nadále řídí radami svého lékaře.

Preparát Golden Yacca nesmí užívat osoby v případech po transplantaci celého orgánu.

 

Vyrábí:
EGYM Kempen, Německo

Autor:
EGYM Bohemia s.r.o.